Karesi Asansör

Adres
Yeni Sanayi Sitesi 12 Ekim Cad. No:341/A Balıkesir/Karesi
Telefon
Faks
0266 246 43 57
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Karesi Asansör, asansör sektöründe 25 yıl hizmet vermiş, çalışmalarında uluslar arası sertifikalar kazanmış, kalitesini Türkiye’ye kanıtlamış, tescilli bir kuruluş ve bir markadır. Sektöründeki bir çok kuruluşa öncülük eden firmamız, ISO 9001-2000 ,TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, Sanayi Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi ve Garanti Belgesi gibi tüm asansör sertifikalarına sahip bir firmadır. Şirketin kurulduğu ilk günden beri, kazanılan her tecrübeyi gelecek nesillere aktaran, genç mühendisleri ve teknik elemanları sektöre kazandırmayı misyon edinmiş bir firmadır. Kalitesi referansları ile sabitleşmiş olan Karesi Asansör, çalışmalarında kazanmış olduğu başarıların haklı gururunu taşımaktadır. İşlem yaptığı her alanda vermiş olduğu taahhütleri eksiksiz yerine getiren, asansör kalite standardını daima yüksek tutan, her gün gelişen teknolojiyi aralıksız takip eden ve teknolojik gelişmelerde pay sahibi olan Karesi Asansör, müşterilerine en kaliteli ve kesintisiz hizmeti verebilmek için kendini her konuda geliştirmeye devam etmektedir. Elektrikli asansör, hidrolik asansör, yük asansörü, panaromik asansör, engelli asansörü, monşarj asansörü, yatay asansör, sedye asansörü, ve tüm asansör sistemlerinin kurulumlarını asansör servis hizmetleri dahil olmak üzere konusunda tam profesyonel asansör çözümleri sunmaktadır.

Vizyonumuz

Sektörümüzde bizleri ilgilendiren konularda, günümüz teknolojisinin bizlere sunduğu iletişim kaynaklarını, kaliteli malzeme ve ilkeli iş anlayışımız ile birleştirerek en iyi hizmeti vermek Karesi Asansör ailesinin ortak amaç ve gayesidir. Karesi Asansör olarak, sunduğumuz hizmetle çağdaş ve ileri teknolojiyi sizlerin daimi çözüm ortağınız olma inancı ile adımlarımızı büyük bir kararlılıkla sürdürmekteyiz.

Misyonumuz

Ürünlerimiz, çözümlerimiz ve satış sonrası müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizle, sağlamış olduğumuz yüksek güven ve iş ahlakımızla, müşterilerimizin ilk tercihi olarak çalışanlarımıza ve müşterilerimize değer veren  bir şirket olmak.

Neden Karesi Asansör ?
İnsana, doğaya, yasalara ve her alanda saygı başarımızı arttırmak için temel değerimizdir.
• Çalışanlarımızın, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve tüm paydaşlarımızın mutluluğu vazgeçilmez değerimizdir.
• Müşterilerimiz velinimetimizdir.
• İşimizin ve hizmetimizin mükemmelliği bize başarıyı getirir.
• Daima “en iyi” olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
• Sözümüzün ve yaptıklarımızın tutarlılığı bizi biz yapan değerlerdendir.
• Sürekli gelişen dünyada gelişime açık olmak sorumluluğumuzdur.
• Kaynaklarımızı ve zamanımızı etkin kullanmak verimliliğimizi arttırır.

Henüz resim eklenmemiş.

Henüz video eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN

FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ