Özburak Asansör

Adres
Akıncılar Mah. Eski Kepsut Cad. No: 46/B Balıkesir
Telefon
Whatsapp
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Özburak Asansör olarak 2012 yılında İbrahim Aşık öncülüğünde 15 yılı aşkın iş tecrübeli personellerimizle asansör sektörüne girmiş olup, her zaman en güncel teknoloji ve tasarımları bünyemizde taşıyarak, müşterilerimize en kaliteli hizmetleri sunmaktayız.

Kusursuz müşteri memnuniyeti ilkemizle faaliyetimizi sürdürdüğümüz firmamız bünyesinde; Montaj, Bakım, Proje, Üretim konularında kalite, performans uygun fiyat ve dünya standartları ölçülerine göre çalışmalarını sürdürmekte ve hedeflediği müşteri potansiyeline ulaşmaktadır.

Satış ve teslimat sonrası Periyodik Bakım Hizmetleri yanında verdiğimiz Garanti Güvencesi ile de müşteri memnuniyetine de güç katmaya devam etmekteyiz.

Özburak Asansör olarak gerekli her türlü eğitim ve donanıma sahip geniş kadromuzla asansör peryodik bakım, onarım , arıza tespit ve revizyon faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Montaj
Özburak Asansör olarak montaj konusuna verdiğimiz ehemmiyet de sınırsızdır. Montajını gerçekleştirdiği asansörlere belli bir süre garanti kapsamında servis hizmeti vermektedir. Montaj işlemleri uzman ekip ve mühendislerden oluşmaktadır. Oluşabilecek tüm problemleri önceden hesaplayan personelimiz sorunsuz bir asansör kullanımı için yapılması gereken tüm işlemleri eksiksiz olarak yerine getirmektedir.

Bakım
Asansörler kullanım amacı gereği tüm gün çalışan makinelerdir. Bu yüzden doğru projelendirilmemiş montajında eksiklikler bulunan yada revize edilmesi gereken asansörler kısa aralıklara arıza vermektedirler. Asansörlerinizde sık sık problem yaşamak istemiyor asansörünüz için gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorsanız yapılması gerekenleri aşağıda sıraladık.
Revizyon
Binalardaki kurum ve kuruluşlardaki asansörler görevi gereği 7 gün 24 saat hizmet verdikleri için zamanla teknik ömürlerini tamamlarlar. Bu sebepten dolayı asansörlerinizin için gerekli olan modernizasyonu yaptırmanız gerekmektedir.

Asansör Emniyeti
Asansörünüzü güvenlik standartlarında kullanmalısınız. Asansör güvenliği ve emniyeti için kullanım süresi belirli olan ürünlerin değişimi yapılmalıdır. Bu ürünleri servis ekibimiz yapacakları etüt çalışması ile belirler.

Henüz resim eklenmemiş.

Henüz video eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN

FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ